Julian Assange: Den virkelige trussel kommer fra Israel …

Redaktionelt

O-D-I-N.org, Redaktionen, 2016-12-22.

 

Kilde: awdnews.com
18. december 2016

Assange: Glem Rusland, den virkelige trussel mod Amerika kommer fra Israel og den israelske lobby.

Fra sin landflygtighed i Ecuadors ambassade i London henvendte grundlæggeren af WikiLeaks, Julian Assange, sig i torsdags til en pressekonference af støtter fra Berlin, midt i spekulationer om, at han planlægger at afsløre potentielle trusler mod Amerika.


Julian Assange. Foto: AWD News

 

Men tidligt i sin udtalelse sagde Assange, at skønt flere afsløringer er på vej, har han ingen videre kommentarer, idet han understregede, at det ville være meningsløst at frigive sådanne afsløringer på et tidspunkt, hvor de fleste amerikanere sover.

“Russiske aktioner på landets egen dørtærskel i Østeuropa, frembyder ikke en virkelig trussel mod De Forenede Stater eller mod aktuelle vitale interesser. Moskva truer heller ikke USA gennem sin intervention på vegne af den syriske regering i Mellemøsten. At Rusland i stigende omfang beskrives som en trussel på de områder er i høj grad en påstand skabt af medierne, de demokratiske og republikanske nationale komiteer og af Det hvide hus. Den kandiderende Donald Trump syntes at erkende det faktum, inden han begyndte at lytte til Michael Flynn, som har et temmelig anderledes syn på sagen; forhåbentlig vil den gamle Trump overleve.

Det er et andet land, der har blandet sig i USA’s hjemlige valg, har bragt amerikanske liv og virksomheder i fare uden for Amerika og har korrumperet Amerikas lovgivende og udøvende magter. Dette land har brugt korruptionen til iværksættelse af lovgivning til egen fordel, hvilket har promoveret unødige krige, der ikke kan vindes, og dette land har stjålet amerikansk teknologi og militære hemmeligheder. Det har haft direkte adgang til mainstreammedierne, der har spredt dets propaganda og dækket over dets handlinger, og alt dette opnår dette land gennem et agentur i form af en magtfuld og økonomisk velunderstøttet stedlig lobby, der mærkværdigvis ikke er genstand for regnskabsaflæggelse som normalt krævet efter Foreign Agents Registration Act (FARA) af 1938 – Denne tilstand gælder til trods for, at agenturet ifølge sit manifest arbejder på vegne af en fremmed regering. Dette land er selvfølgelig Israel,” sagde Assange.

Bedømmelsen af Israel og landets skadevirkning på, hvad det fleste amerikanere ville regne for oplagte nationale interesser, bliver helt afgjort ikke rapporteret, hvilket atter afslører, at det uskrevne ord er mindst lige så vigtigt som det, der skrives. Jeg vil i den sammenhæng nævne, hvad der for nylig er sket lige for næse af os i relation til Israel; det er åbenbart ikke egnet til trykning eller offentliggørelse med risiko for kritik.
Netop i denne uge godkendte Senatet enstemmigt et “antisemitisme bevidstheds lovforslag” (Anti-Semitism Awareness bill), og samtidig fornyedes med stemmerne 99 mod nul en styrkelse af sanktionerne mod Iran, hvilket kan grundskyde den et år gamle ikke-atomspredningsaftale med denne stat.

Antisemitisme-lovforslaget gør jøderne og jødiske interesser til en lovbeskyttet klasse, hævet over kritik. “Ytringsfrihed” (free speech) betyder i praksis, at du kan brænde et amerikansk flag, sælge pornografi, angribe kristenheden i ubeherskede vendinger eller tugte regeringen i Washington, alt hvad du lyster, men at kritisere Israel er at gå over grænsen, hvis du vil undgå at falde i kløerne på retssystemet. Dette lovforslag er et afgørende skridt i retning af i praksis at gøre en udtrykt opposition til Israel til en hadeforbrydelse.
Den svarer til lignende strafpådragende lovgivning, der er blevet indført i 22 [amerikanske] stater og i Canada. Den bliver kraftigt støttet af Israel-lobbyen, der sandsynligvis selv forfattede den i forsøget på at bruge det legale system til at illegitimere og eliminere enhver opposition til lobbyens politik og staten Israel.

Da lovforslaget tydeligvis har til formål ensidigt at begrænse den konstitutionelt sikrede ytringsfrihed (First Amendment) i tilfælde, hvor ytringer tolkes at krænke en diffust defineret jødisk sensibilitet, burde det afvises alene af den grund; men initiativet er vældig populært i Kongressen, som de facto ejes af Israel-lobbyen. At denne lovgivning hverken fordømmes eller gøres til genstand for diskussion i sædvanlige liberale medier siger alt om, hvad vi behøver at vide om denne overvældende magt i hænderne på en uparlamentarisk valgt lobby, der er hævet over loven i USA.

[Denne uparlamentarisk valgte lobby styrer tilsvarende i Danmark, måske i endnu højere grad infiltreret i det politiske system. Den er ikke bare en Israel-lobby, men en lobby for jødiske interesser generelt i Danmark og EU – og konstant i modsætning til oprindelige danskeres interesser til gavn for Danmark som et nordisk land med en hvid befolkning.

Det er glædeligt, at befolkningerne i den øvrige verden åbenbart er ved at få øjnene op for det Israelske tyranni og tager til genmæle i form af afvejet modterror. Israel har storskrydende hævdet sin egen udgave af en terrorbalance: – Hvis nogen magt for alvor anfægter staten Israel (det kunne være USA, der omsider tog Amerika tilbage og nægtede at understøtte verdens eneste slyngelstat med milliarder af dollars hvert år), vil Israel hævne sig på den ansvarlige – evt. hele den øvrige verden – ved at affyre “opdragende” atommissiler fra et antal ubåde (hvoraf en del uheldigvis for jøderne er fremstillet i Tyskland). Kilder vil vide, at mindst halvdelen af disse ubåde er bygget med en “peacemaker-anordning” angiveligt i form af en miniatombombe (af uoplyst fabrikat, men kunne være russisk), indkapslet i ubåden, så anordningen er utilgængelig og umulig at spore. Men i forbindelse med en israelsk gengældelsesaktion vil peacemakeren kunne udløses, og terrorstaten vil finde sit terrorvåben uskadeliggjort og på vej mod bunden af verdenshavet.
Den slags menneskekærlige initiativer hilser vi velkommen og opfordrer alle til at boykotte og om muligt sabotere verdens eneste slyngelstat, Israel, når muligheden byder sig.]