Jøden Bertel G. Haarder trådte ud af skabet

Redaktionelt

O-D-I-N.org, Hugo Ravn, 2016-09-20.

 

Kryptojøden Bertel Geismar Haarders uforbeholdne mening om danskerne.
Kilde: Radio24syv.


Her ser vi Bertel Geismar bag den daværende chefideolog i Synagogen i København. Foto: Internettet

 

Denne arrogante jøde, der aktivt har været med til at likvidere Nordisk Råd, udtaler i dag i Radio24syv Morgen (åbenbart som svar på, hvad han mener om indvandringen):

Altså, jeg har ikke forkærlighed for blegfede danskere … jeg synes, at det er herligt med brune øjne, for ikke at tale om de mange smukke piger, der kommer ud af det.
– Såkaldt “dansk” jøde Bertel Geismar Haarder

Ja, det med det fede (eller er det måske i virkeligheden længslen efter bare en lille smule huld på skelettet) måtte jo komme fra denne astmatiske fremtoning, der generelt tænker før han taler.
Såvel i Bertel Geismar Haarders som i Anders Fogh Rasmussens tilfælde er øjnene kommet til at ligne enhver barracudas drøm om iskolde nidstirrende fiskeøjne. Det gennemgående ulykkelige resultat af stammens stræben efter et nordisk udseende, på trods af skaberens plan med, at jøder ikke skal ligne europæere. Et glimrende eksempel på bastardisering.

Bemærk, at med udtrykket “danskere” udpeges gruppen af ikke-jøder, goj’erne. Jøderne grupperer sig internt under betegnelsen “danske jøder” – ikke som danskere. Det er en af måderne at gøre sig eksklusiv på hos denne kriminelle minoritet, der i øjeblikket terroriserer Danmark og danskerne, bl.a. ved at oversvømme landet med sort-brune mennesker, der er totalt kulturfremmede – i øvrigt fuldstændigt som jøderne.

Interessant nok finder denne påtvungne indvandring kun sted i lande med hvide befolkninger, og alle steder er det jøderne, der står bag forbrydelsen.

Ikke et eneste sted i verden, har et multikulturelt samfund hævet sig over etnisk homogene hvide samfund med et fælles kulturelt grundlag. Intet sted! Tværtimod, det er alle steder endt i en tragedie for den oprindelige befolkning – men til begejstring for jøderne, der derefter ikke møder modstand, fordi en multikulturel befolkning ikke har nogen “vi”-opfattelse. Den er splittet og derfor harmløs og kontrollerbar.

Det rager Bertel Geismar og hans stammefæller en høstblomst, om “de blegfede danskere” som konsekvens af familiedannelser med disse sorte-brune mennesker opnår en lavere gennemsnitlig intelligens og et dårligere helbred, for vi skal jo alligevel ende som en grumset spenderbar slavekaste i herrefolkets – jødernes – tjeneste. Læs her, og se her, hvordan jøderne forgifter os med usunde fødevarer, hvis indhold vi ikke kender eller kan undersøge. Formålet er at gøre os syge og fremme unaturlig fedme blandt hvide mennesker. Disse sindssyge jøder arbejder uafbrudt på at skaffe os flere og flere fremmede på halsen. Dette er takken til danskerne for, at Bertel Geismar og hans umanerlige slægtninge har kunnet leve et anstændigt liv i fred for omverdenen gennem mange generationer i Danmark.

Bertel synes, at det er helt fint, at den hvide race – i dette tilfælde danskerne – ødelægges og vores identitet ændres, så vi til sidst ikke ved, hvem vi er. Og det kan jo være, at den aldrende Bertel ender med en chokoladebrun slavetøs på skødet!

Bertel Geismar Haarder har levet som kryptojøde i Danmark. Ingen har mistænkt ham for at være andet end dansker og en hæderlig dansk politiker. Men nu er den jødiske dagsorden i Danmark og Europa ved at blive tydelig for almindelige mennesker, og så kan man jo lige så godt tage springet ud af krypto-jøde-skabet og erklære sin uforbeholdne mening.

Vi skal ikke finde os i det.

Vær med til at sende Bertel Geismar Haarder og hans snyltende slæng ad helvede til –  Det kan kun gå for langsomt.